Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 21:20 911 3

Уейн Рууни шокира с изказване - готов е да работи за Ман Сити

  • манчестър юнайтед-
  • уейн рууни-
  • манчестър сити-
  • пеп гуардиола-
  • футбол

За мен най-добрият треньор е Пеп

Уейн Рууни шокира с изказване - готов е да работи за Ман Сити - 1

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия Уейн Рууни заяви, че е готов да работи като помощник на мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола.

„Ако Гуардиола дойде и ме помоли да му бъда помощник, ще се съглася. Виждате какво прави Микел Артета в Арсенал сега и съм сигурен, че голяма част от това е, защото той се е учил от Гуардиола, така че всичко зависи от ситуацията“, каза Рууни, цитиран от The Independent.

38-годишният англичанин нарече Гуардиола и най-добрият треньор. „За мен най-добрият треньор е Пеп. Вижте как се адаптира, как играе Сити сега. Не е като преди четири години. Той прави промени през цялото време“, каза Рууни.

Откакто се оттегли от кариерата си на играч, Рууни беше треньор на Дарби Каунти, Ди Си Юнайтед и Бирмингам, които напусна в началото на 2024 г. След това англичанинът обяви, че ще си вземе почивка от треньорството.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Засега единственото, което се чу за Уейн Рууни отпреди няколко дена е, че Еди Нърн , боксовия промоутър, му търси противник за боксов мач. На Рууни баща му в бил боксьор и като малък е бил аматьор в бокса. Идеалното вика Нърн е ако излезе срещу Златан Ибрахимович. Ще паднат много пари от Pay per View .
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.