Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 12:59 744 1

Пеп Гуардиола: Фил Фодън вече е футболист от световна класа

  • пеп-
  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • фил-
  • фоудън

Календарът е много натоварен, а очакванията към нас са високи, казва наставникът

Пеп Гуардиола: Фил Фодън вече е футболист от световна класа - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола смята, че Фил Фодън вече е футболист от световна класа. Английският национал вкара единствения гол за победата с 1:0 срещу Борнемут и шампионите се доближиха на точка от лидера в класирането на Висшата лига Ливърпул.

"Забравете головете. Да, те наистина са важни, но виждате ли как се представя той? Виждате ли как контролира топката и ускорява играта ни? Още от младо момче той бе много качествен футболист, но Фил вече е от световна класа", каза Гуардиола, цитиран от агенция Ройтерс и БТА.

"Той е много добър и може да играе навсякъде. Особено в средата на терена", добави Пеп.

Сити е в серия от 11 мача без поражение в първенството и въпреки че надпреварата за титлата с Арсенал и Ливърпул продължава, отборът на Гуардиола отново показва, че е способен да влезе в най-добрата си форма в най-важния момент.

"Календарът е много натоварен, а очакванията към нас са високи. Футболистите ни обаче са свикнали с това и вече са се доказали. Често изглежда, че всеки момент ще се огънем, но това не се случва. Наистина ме изненадват приятно", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чък Норис

    2 1 Отговор
    Вярно е, вчера БЕШЕ НАЙ - ДОБЪР на терена !!! За разлика от ДЪРВОТО Холанд!!!