Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 20:18 992 1

Септември (София) с поредна крачка към елита

  • септември-
  • своге-
  • победа-
  • шейтанов

Маринов и Тошев донесоха победата на столичани

Септември (София) с поредна крачка към елита - 1
Снимка: БГНЕС

Септември (София) спечели гостуването си на Спортист в двубой от 22-рия кръг на Втора лига с 2:0. Гостите успяха да вкарат и двете си попадения преди почивката, когато първо се разписа Борислав Маринов, а след това и Мартин Тошев, sportal.bg.

Още в седмата минута столичани поведоха. Те изпълниха триково пряк свободен удар, при който Борислав Маринов бе изведен сам в наказателното поле и с хубав удар с левия крак изпрати топката в далечния на ъгъл на вратата на Иван Гошев. В средата на първото полувреме Гошев спаси далечен шут на футболист на Септември. Играчите на Георги Чиликов опитаха да застрашат вратата на Димитър Шейтанов с няколко обещаващи атаки, но не успяха да създадат добро чисто голово положение.

В 38-мата минута Мартин Тошев получи топката в наказателното поле и успя да я вкара за втори път в мрежата - 2:0. В началото на втората част домакините опитаха натиск, но в началните минути не успяха да създадат голови положения.

В 58-ата минута Симеон Александров имаше добра възможност, но Гошев спаси. В 77-ата Радослав Живков стреля от дистанция, но Димитър Шейтанов се намеси. В последната минута гостите имаха добра възможност от пряк свободен удар, но Мартин Стоянов изпрати топката в аут.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 земеделец

    2 0 Отговор
    На каква ливада играят тези лъвове?