Last news in Fakti

11 Март, 2024 10:10 1 261 1

Изказването на Джейми Карагър със сигурност ще ядоса сериозно Юрген Клоп

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • джейми карагър-
  • рой кийн-
  • дузпа-
  • манчестър сити

Друг бивш футболист - Рой Кийн, подкрепя мнението на Карагър и смята решението на рефера за правилно

Изказването на Джейми Карагър със сигурност ще ядоса сериозно Юрген Клоп - 1

Бившият защитник на Ливърпул - Джейми Карагър, коментира за "Скай Спортс" спорното положение за дузпа в края на дербито с Манчестър Сити (1:1). В 9-ата минута на добавеното време на мача крилото на "гражданите" - Жереми Доку, удари в гърдите Алексис МакАлистър в опита си да изчисти топката от наказателното поле. Реферът Майкъл Оливър, след консултация с ВАР, реши да не отсъди дузпа.

„Навсякъде другаде по терена това е фаул, но мисля, че има неписано правило във футбола, че за дузпа трябва да има повече - по-тежък контакт. Доку игра с топката, не се опита да фаулира съперника. Затова разбирам защо дузпата не беше дадена“, обясни Карагър.

Със сигурност думите му ще ядосат сериозно Юрген Клоп, който е убеден че дузпата е безспорна. Още повече, че идват от бивш играч на Ливърпул.

Друг бивш футболист - Рой Кийн, подкрепя мнението на Карагър и смята решението на рефера за правилно.

„Не мисля, че Доку използва сила. Съдиите направиха всичко както трябва, въпреки че трябва да кажа - Доку имаше късмет", заяви капитанът на Манчестър Юнайтед от близкото минало.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    5 1 Отговор
    Навсякъде по терена това е чист фал.Аз не знам някой футболист да иска да направи фал в наказателното поле.Винаги това е грешка и зависи от съдята.Но арабските пари много влияят на съдиите.Какво стана с отнемането на точки от ман сити както взеха от евертън