Last news in Fakti

17 Март, 2024 12:08 1 032 0

Гьозтепе направи 0:0, но Суперлигата е все по-близо

  • гьозтепе-
  • мъри стоилов-
  • турция

За тима на Мъри Стоилов това беше седми пореден мач без допуснат гол

Гьозтепе направи 0:0, но Суперлигата е все по-близо - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Гьозтепе на Станимир Стоилов завърши наравно 0:0 у дома срещу Кечийоренгюджю в мач от 27-ия кръг на турската Първа лига. Въпреки че отборът на Мъри не успя да стигне до успеха, увеличи аванса си пред преследвачите в битката за промоция в Суперлигата. Гьоз-Гьоз остава на второ място с 56 точки и вече има 11 пункта аванс пред третия и четвъртия Чорум и Коджаелиспор. Лидер е Еюпспор с 64 точки. Първите два тима в крайното класиране влизат директно в елита, предава gong.bg.

Гьозтепе започна силно мача и имаше няколко добри възможности през първото полувреме, но Елитон, Юмит Акда и Ялчин Каян пропуснаха. В началото на втората част Ромуло развинти защитата на гостите, навлезе в наказателното поле и отправи силен удар, който срещна първо напречната, а след това и страничната греда. Малко след това отново бразилецът се отличи с пропуск.

В 86-ата минута Исмаил Кьойбашъ проби отляво и потърси далечния ъгъл, като отново гредата спаси Кечийоренгюджю. В края на срещата Мустафа Камара от гостите излезе сам срещу Матеуш Лис, но и той прати топката в горната греда. За Гьозтепе това беше седми пореден мач без допуснат гол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА