Last news in Fakti

25 Януари, 2014 16:55 846 0

Гари Родригес премина в Испания

  • родригес-
  • левски-
  • елче-
  • оферта-
  • договор

Крилото подписа договор с Елче

Гари Родригес премина в Испания - 1
Снимка: БТА
Гари Родригес напусна лагера на Левски. Съвсем скоро той ще подпише договор с нов отбор - най-вероятно това е испанския Елче. Левски и Елче са се разбрали и остава футболистът да премине медицински прегледи и да подпише договор.

Гари Родригес имаше оферта от Лудогорец, но до трансфер не се стигна заради феновете на Левски. След това беше сигурен за Уест Хем, но отказа да отиде там, тъй като искаха да мине проби. Договорката с Елче обаче изглежда сигурна и Родригес ще продължи кариерата си там. Очаква се Левски да прибере около 600 000 евро за продажбата.

Крилото дойде на "Герена" преди една година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА