Last news in Fakti

31 Март, 2024 06:04 3 929 13

Тервел Пулев с триумф в "Арена София"

  • спорт

Българинът победи Ламбърт

Тервел Пулев с триумф в "Арена София" - 1
Снимка: БГНЕС

Тервел Пулев постигна 19-ата си победа на професионалния ринг. В предпоследния мач от галавечерта в "Арена София" в столицата българинът се наложи над камерунеца Роли Ламбърт с единодушно съдийско решение. Съдиите видяха срещата в полутежка категория по следния начин - 79:73, 79:73, 80:72 в полза на медалиста от Олимпийските игри в Лондон.

След успеха 41-годишният Пулев вече има 19 победи (14 с нокаут) и само една загуба. 34-годишният Ламбърт пък е с актив от 16 успеха, 3 загуби и едно равенство.

Пулев се появи на ринга под съпровода на 50 гайдари, пише БТА.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пародия на бокс

    30 2 Отговор
    Добре, че мачът бе у нас, иначе не знам...
  • 2 МИУИ ВАНИУИ

    26 2 Отговор
    гледал съм няколко мача на тервел- страхлив боксьор с много слаба техника,цар е на клинча ,всичките му мачове- пълна скука
  • 3 Раев

    23 1 Отговор
    Пародия на бокс.Жалко за публиката,която бе жестоко измамена
  • 4 Скучен човек

    20 1 Отговор
    Скучен бокс,скучна публика,пълен фалш,срам,срам,срам!

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Една българка

    1 13 Отговор
    Българина ще си остане ЗЛОБЕН, докато го чбима. Бълвате змии, ама се интересувате от тях. Някои боксьори на тяхната възраст са пенсионирани, а те...Може да не победи в мача срещу Кличко, но знаете ли колко СМЕЛОСТ се иска да се изправите срещунего? Кажете СТРАХЛИВЦИ? Аз съм жена и им се възхищавам. Писнало ми е от некомпетентни сган.
    Браво момчета!!! Накарахте ме да се чувствам горда българка. Продължавайте все напред!Успех!!!
    Кубрат доста е задобрял наистина.
    ЕВАЛА момчета! Накарахте

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Това е бокс

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Една българка":

    Не всички говорим със злоба,а за класа в бокса,мадам.
  • 8 гост

    13 0 Отговор
    И двата мача бяха : ЕЛА ДА ТЕ НАБИЯ И ЩЕ ТИ ДАМ ЕДНИ ПАРИ ! А Тези "шампионати" сигурно ги е измислил някой боксьорски "мозъчен" тръст !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЕДИН ГЛЕДАЩ БТВ

    6 1 Отговор
    смешна работа и първата с африканеца и тоя тлъст украинец дето не прилича на боксьор освен че има чогунена кофа на рамената! на всичкото отгоре БТВ се оляха!!! на боксови срещи се скъсаха от реклами да показват не са се напечелили .тия продуцентите май не знаят че в бокса всичко се случва за секунда това не е филм да върнат кадъра ...та да ни показват тъпите си реклами!!! ЗАРАДИ рекламите им не гледам нищо по БТВ! ИМА КАНАЛИ КЪДЕТО НЕЩАТА СА ПО РАЗУМНИ С РЕКЛАМАТА! НА ТЕЗИ ЛАКОМИЯТА ИМ Е БЕЗГРАНИЧНА...

    Коментиран от #12

  • 11 любопитен момент

    2 0 Отговор
    Срещата беше спряна, когато си удари главата в камерата. Всички помислиха, че е ударил гонга.
  • 12 Смешник

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "ЕДИН ГЛЕДАЩ БТВ":

    Явно въобще не разбираш от бокс .Бил тлъст ако те хване Украинчето няма да стане от теб човек.Анди Руиз който победи Джошуа какъв е ?Някога качвал ли си се на ринг или влизал в зала по бокс .Определено не си !!!

    Коментиран от #13

  • 13 Не бе , не сме се качвали ...

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Смешник":

    ...на ринга . Никак даже ...е тоя тюфлек украинския, въпреки , че играех категория средна ( може сега да съм качил малко) , ще го разбия в рамките на три минути , и ще направя втори мач с Мамулев ...на него му давам четири
    Има хора сериозни тука.