27 Януари, 2014 12:31 1 957 0

Раева избухна: Силвия Митева говори абсолютни лъжи

  • илиана раева-
  • абсолютни лъжи-
  • силвия митева-
  • художествена гимнастика-
  • симона пейчева

Нейните думи бяха по повод обвиненията на Силвия Митева, че й е било пречено през годините

Раева избухна: Силвия Митева говори абсолютни лъжи - 1
Снимка: БТА

„Силвия Митева каза абсолютни и откровени лъжи. Тя се разплака и ми благодари лично за всичко, което аз съм направила за нейната кариера”, заяви председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева в предаването „Преди обед” по Би Ти Ви.

„След това тя даде официална пресконференция, на която обяви отказването си. Аз я попитах какво смята да прави – да се ориентира към треньорството или съдийството. Тя заяви, че предпочита да е съдия. След това ние я изпратихме на специален курс в Англия, който тя не успя да мине. След това ние я изпратихме на втори курс, давайки й шанс, на който курс тя взе последна категория. Ние направихме реверанс за Силвия Митева, за разлика от други съдии, които си минаха по каналния ред. Планираме да я пратим на състезания през тази година. Докато аз съм президент на тази федерация, ще се казва истината! За Силвия Митева е направено твърде много, въпреки че тя не приема начина на работа на федерацията”, заяви Раева.

Нейните думи бяха по повод обвиненията на Силвия Митева, че й е било пречено през годините и не е получавала шанс да се развива като съдия.

„От федерацията зависи да имам ангажименти като треньор и като съдия. Към момента нямам такива в България. Те нищо не ми обясняват, въпреки че аз съм казала какви са ми желанията”, бе казала Митева в национален ефир.

Само преди дни друга наша състезателка, Симона Пейчева, обвини Българската федерация по художествена гимнастика, че също не е получила реален шанс да се пребори за място в националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА