Last news in Fakti

28 Януари, 2014 15:00 799 0

Какво да очакваме от "А" Група през пролетта?

  • "а" група-
  • фенове-
  • агитки-
  • цска-
  • левски-
  • литекс-
  • лудогорец

Феновете разкриха какво смятат, че ще се случи в А група

Какво да очакваме от "А" Група през пролетта? - 1
Снимка: БТА

След около месец битките в "А" Група се подновяват. На върха е интересно - Литекс и Лудогорец ще продължат съперничеството си за първото място. Битката за другите места, осигуряващи места за европейските клубни турнири също ще бъде в разгара си. За тези позиции се борят цели 5 отбора - Левски, ЦСКА, Локомотив Пловдив, Черно море и Ботев Пловдив. Ще бъде даден и отговор на въпроса кои тимове ще изпаднат и кои ще влязат в престижната първа седмица. 

Потърсихме мнението на феновете на различни клубове, за да разберем техните предвиждания, нагласи преди стартирането на пролетния дял на шампионата. 

Иван Стоянов - фен на Левски: 

Надявам се Левски да успее да се пребори за влизането в първата тройка, най-малко. След като клубът празнува 100-годишен юбилей, ръководството трябва да направи всичко възможно за добра селекция в подготвителния период, с която да гоним първото място. Напускането на Гари Родригес в посока Испания доста ще отслаби Левски, но привличането на Огнянов от Любимец, мисля, че е добър ход. И естествено трябва да си върнем на ЦСКА за загубата с 3:0 през пролетта.

Петър Костадинов - фен на ЦСКА:

За титла в ЦСКА не трябва да се мисли. Дори ако се класираме за местата, даващи право на участие в Лига Европа, ще е доста. В момента ЦСКА изглежда трагично. Да, в отбора се върнаха доста от "старите кучета" като Вальо Илиев, Мартин Петров и Емил Гъргоров, но се вижда, че дори и с тях тимът не върви както трябва и както ние феновете искаме. Лупи трябва да развърже кесията (ако изобщо има нещо в нея) и да направи силна селекция, която да е конкурентна на Лудогорец и Литекс. Напускането на ненужните в ЦСКА е добра новина - поне няма да товарят клуба с плащането на излишни заплати.

Радослав Захариев - фен на Лудогорец: 

Няма какво повече да искам от Лудогорец - показаха, че са име в Европа, вървят изключително убедително в първенството и продължаваме напред за Купата на България. Надяваме се, че Кирил Домусчиев иска да постигне големи европейски победи. За тази цел от клуба не трябва да се разделят със звездите си - Мисиджан, Марсиньо и Безяк. Пък ако можем да вземем и някои по-стабилен в отбраната - още по-добре. В момента тимът е добре стикован и разчита на бърз и динамичен футбол, който се харесва на нас феновете. Дано приказката в Европа да продължи и след Лацио.

Юлиан Димитров - фен на Литекс:

Тимът се представи повече от убедително в "А" Група - все пак зимувахме на първото място. Златомир Загорчич успя да направи конкурентен състав пълен с младоци. Радвам се, че именно Литекс е основният "снабдител" на млади таланти в България. Това показва, че школата работи много добре и след време Литекс ще разполага с най-добрия състав в България. Борбата с Лудогорец за първото място ще е ожесточена, но няма път за отстъпление. Мисля, че Литекс ще може да спре разградчани за спечелването на трета титла. Именно те са ни и противник в 1/4-финалите на Купата на България. Най-много ще се радвам, ако успеем и да ги отстраним оттам, и да спечелим титлата в "А" Група. 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА