Last news in Fakti

8 Април, 2024 20:00 673 1

Тен Хаг предвижда светло бъдеще за Манчестър Юнайтед

  • футбол

Мениджър на тима е

 Тен Хаг предвижда светло бъдеще за Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Светло бъдеще за Манчестър Юнайтед предрече мениджърът на тима Ерик Тен Хаг след равенството 2:2 с претендента за титлата Ливърпул.

Представянето на младите Уили Камбвала и Коби Мейно дава надежди на тен Хаг, че Манчестър Юнайтед ще се бори за трофеи в следващите сезони.

19-годишният защитник Камбвала започна втория си мач като титуляр за сезон във Висшата лига в неделя след контузиите на Рафаел Варан и Джони Еванс. 18-годишният Мейно блесна с великолепен гол, с който даде преднина от 2:1 на своя тим, преди Мохамед Салах да изравни от дузпа за крайното 2:2.

"Бяхме убедени, че Камбвала може да свърши работата и той се справи блестящо. Много съм доволен и това е още един сигнал и послание за бъдещето на Манчестър Юнайтед. Този отбор, съставът има голям потенциал и ако имаме повече играчи на разположение, особено в защитната линия, тогава бъдещето ще бъде много добро", каза тен Хаг.

Юнайтед е шести във Висшата лига и изостава от битката за топ 4 и място в Шампионската лига през следващия сезон. "Червените дяволи" гостуват на Борнемут в събота, преди да играят с Ковънтри Сити на полуфиналите за ФА Къп на 21 април.

"Оптимисти сме, имаме полуфинал. Ще продължим да се борим за всяка точка и ще видим къде сме накрая", каза още тен Хаг.
БТА


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрото

    5 2 Отговор
    По - нагъл безхаберник няма в целия английски футбол.