30 Януари, 2014 20:00 723 0

Литекс бие Партизан с два гола на Манолев

  • патизан-
  • манолев

Манолев се появи в игра в началото на второто полувреме при резултат 1:0 за Литекс

Литекс бие Партизан с два гола на Манолев - 1
Снимка: БТА/АР

Националът Станислав Манолев донесе победата на Литекс в контролната среща със сръбския гранд Партизан. Бившият футболист на ПСВ Айндховен, който се готви с "оранжевите" като свободен агент, реализира два гола за успеха с 3:2.

Манолев се появи в игра в началото на второто полувреме при резултат 1:0 за Литекс. Момчил Цветанов бе извел ловчанлии напред в 29-ата минута.

В 54-ата минута Лука изравни за 1:1, но Малко по-късно Манолев направи 2:1 в полза на Литекс. Той получи подаване в половината на "гробарите", направи самостоятелен пробив и с плътен удар по земя препарира стража на Партизан.

Отново Манолев в 70-ата минута реализира ефектен гол от близо 20 метра след неубедителна намеса на резервния вратар на сърбите. Партизан върна още едно попадение чрез Малбашич в 80-ата минута за крайното 2:3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА