Last news in Fakti

31 Януари, 2014 10:03 945 0

Стойчо Стоев: Дал съм начални подхвърляния за Лацио

  • стойчо стоев-
  • лацио-
  • подхвърляния-
  • лудогорец-
  • подготовка

Остават 20 дни до мача между Лудогорец и Лацио

Стойчо Стоев: Дал съм начални подхвърляния за Лацио - 1
Снимка: БТА

„Започнах постепенно да говоря на играчите за Лацио. Дадох им съвсем начални подхвърляния. Вече в Испания ще ги гледаме по-обстойно. Най-вероятно ще има изоставане от наша страна в игрови план, защото едно е да играеш мачове от първенството в Италия, друго е да играеш приятелски срещи”, заяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев при завръщането на тима на летище „София” от лагера в Турция.

В Анталия българските шампиони се подготвиха за началото на пролетния полусезон в родната „А” група, както и за предстоящите битки с италианския Лацио на 1/16-финалите в Лига Европа. На 20 февруари разградчани гостуват на римските „орли” на „Олимпико”, а седмица по-късно приемат италианците в София.

„Винаги има нещо недовършено, но като цяло съм доволен от подготовката. Това, което планувахме, го свършихме”, сподели Стоев.

„На този етап това ще е отборът, с който ще играем през пролетта. Нямаме време за нови състезатели. Освен това не мисля, че е удачно сега да привличаме нови футболисти, защото няма да имат време да се адаптират”, каза още наставникът на Лудогорец.

Тимът се събира отново на лагер на 1 февруари, а ден по-късно заминава за испанския Кадис. В близкия курорт Рота ще протече третата фаза от зимната подготовка, в която отборът ще изиграе четири контролни срещи – с полския Корона, Спарта (Прага), Локомотив (Москва) и Краснодар. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА