Last news in Fakti

17 Април, 2024 17:36 595 2

Даниел Моралес поема треньорския пост в Беласица

  • беласица-
  • беласица петрич-
  • даниел моралес-
  • футбол-
  • треньор-
  • цска

Голяма част от треньорската кариера на Даниел Моралес преминава в ЦСКА София

Беласица представи новия си треньор Данеил Моралеш. Той сподели, че идва в Петрич с краткосрочни и дългосрочни цели. На първо време основната му задача и желание е да помогне на отбора да не изпадне от Втора лига. В дългосрочен план иска да накара футболистите да повярват в себе си, като им вдъхне увереност в това, което могат да правят най-добре.

“Харесвам проекта, представен от Герасим Заков и кметът на община Петрич Димитър Бръчков. Споделям и одобрявам идеите им за развитие на клуба”, каза още Моралес.

Част от футболната кариера на Моралес минава през различни отбори в родната му Бразилия, както и през отборите на Нафтекс Бургас, Локомотив Пловдив, Черно море Варна, ЦСКА, Спартак Варна, Локомотив Мездра.

Голяма част от треньорската кариера на Даниел Моралес преминава в ЦСКА София, където първо работи в ДЮШ, а впоследствие и като помощник-треньор в първия отбор.

През 2020 година временно е назначен за старши треньор на клуба, като под негово ръководство ЦСКА постига престижно равенство срещу Рома в Рим.

Моралес има два периода начело на Ботев Враца, където работи за поредно, преди да поеме Беласица Петрич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сашо

    1 0 Отговор
    Успех ти желая Дани.
  • 2 Тук е футболен

    1 0 Отговор
    Град и подкрепата към отбора е голяма.. Общински отбор и няма интерес да влиза в ефбем-ти и лигата.
    Успех!