Last news in Fakti

3 Февруари, 2014 17:04 722 0

Пламен Крумов подписа с Левски

  • пламен крумов-
  • левски-
  • трансфер-
  • берое

Договорът е за срок от година и половина с опция за удължаване

Пламен Крумов подписа с Левски - 1
Снимка: Официален сайт на Левски

Защитникът на Берое Пламен Крумов от днес официално е футболист на Левски, след като двата клуба се договориха за трансфера на играча. Десният бранител премина днес задължителните медицински прегледи и подписа договор със „сините” за срок от година и половина с опция за удължаване.

Крумов ще играе с номер 71. Утре сутринта той ще пътува за Кипър, за да се присъедини към лагера на Левски в Агия Напа.

Футболистът е роден  на 4 ноември 1985 година. Юноша е на Локомотив (София). Досега в кариерата си е играл за отборите на Загорец, Бананц Ереван, Миньор (Перник), Черноморец, Конкордия, Университатя (Клуж) и Берое (Стара Загора). Крумов помогна на Берое да триумфира в турнира за Купата на България.

„Готов съм да бъда и вратар, но да играя за Левски. Нямам търпение да се присъединя към моите съотборници и да водя нормална подготовка. Чувствам се перфектно, нямам никакви проблеми с Берое. Тренирах наравно с отбора, но не играех в контролите. Чувствам се перфектно физически и почвам тренировки наравно с останалите. Много неща се писаха за мен, но в едно интервю обясних как стоят нещата. Интерес имаше от страна на много клубове, някои от които чуждестранни. Като малък прекарах доста време на стадион „Раковски". Тук съм гледал много мачове от секторите „Б" и „В". Мисля, че идеята е ясна. Не ме притеснява никаква конкуренция. Ако се плашех от това, нямаше да подпиша с Левски. Това ме амбицира да покажа по-добри игри. На коя позиция ще играя преценява старши треньорът. Ако трябва и на вратата ще застана“, коментира трансфера си Крумов пред клубния сайт на „сините”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА