Last news in Fakti

3 Февруари, 2014 18:17 889 0

Левски започна контролите в Кипър със загуба

  • левски-
  • кипър-
  • контроли-
  • мордовия

Старши треньорът на Левски Антони Здравков пусна като титуляр в центъра на защитата новото попълнение Павел Чмовш

Левски започна контролите в Кипър със загуба - 1
Снимка: БТА

Левски загуби с 1:2 от руския Мордовия  в първата си контролна среща по време на лагера в Кипър. Мачът се игра на градския стадион в Паралимни. Головете за руснаците паднаха през първата част, дело на Нахушев в 25-та и Луценко в 38-та минута. За Левски се разписа Станислав Ангелов от дузпа в 88-ата минута.

Димитър Макриев също изпълни дузпа, но пропусна в 27-ата минута при резултат 0:1. Дебют за Левски направи новото попълнение Павел Чмовш. Ларсен Туре пък бе изгонен за удар без топка в края на първата част заедно с Максим Тереитьев, а на тяхно място влязоха други играчи.

Старши треньорът на Левски Антони Здравков пусна като титуляр в центъра на защитата новото попълнение Павел Чмовш. Той си партнира с Даниел Димов, а Дъстли Мюлдер отдясно и Орлин Старокин отляво бяха крайните бранители пред вратаря Пламен Илиев. Владимир Гаджев, Радослав Цонев, Мирослав Иванов, Ларсен Туре и младият Владислав Мисяк действаха зад централния нападател Димитър Макриев.

В 25-ата минута Руслан Нахушев откри резултата, след като бе оставен сам в наказателното поле след центриране от корнер и добре насочи топката в левия ъгъл на Пламен Илиев. Две минути по-късно "сините" получиха възможност да изравнят, след като Димитър Макриев бе повален в наказателното поле и сам се зае с изпълнението на дузпата, но шутира слабо и вратарят на руснаците Антон Коченков улови.

„Сините” продължиха да са по-активни, но удар на Владимир Гаджев бе отразен от Коченков. В 37-ата минута обаче отбраната на Левски се пропука за втори път и Луценко успя преодолее Илиев за 0:2. В 41-ата минута Ларсен Туре удари съперник без топка и бе изгонен, а при последвалата разправия съдията показа пътя към съблекалнята и на Максим Тереитьев. Двамата обаче бяха заменени и Антон Огнянов се появи в игра.

През втората част резервата Мухаметшин бе близо до трето попадение, но прехвърлящият му удар мина покрай вратата. В 53-ата минута Радослав Цонев отправи страхотен шут, но руският страж пак спаси. Секунди по-късно той улови и удар с глава на Даниел Димов. Пропуск направи и Чмовш.

В 77-ата минута „сините" получиха нов шанс да се разпишат, след като изпълниха непряк свободен удар, но изпълнението на Антон Огнянов не бе точно. Малко след това Боби Цонев излезе в отлична позиция, но би встрани от вратата. „Сините” все пак успяха да стигнат до попадение. В 88-ата минута те получиха правото да изпълнят дузпа, която бе реализирана от Станислав Ангелов за крайното 1:2, съобщиха „сините” на сайта си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА