Last news in Fakti

5 Февруари, 2014 18:00 569 0

БФС: Официално има само една кандидатура

  • бфс-
  • кандидат-
  • президент-
  • михайлов

Боби Михайлов е единственият кандидат за шефското място

БФС: Официално има само една кандидатура - 1
Снимка: БТА

Българският футболен съюз официално обяви името на единствения кандидат за президент. Това стана на специална пресконференция, а както вече е известно въпросният кандидат е настоящият шеф на централата Борислав Михайлов.

"Един кандидат за президент на Българския футболен съюз ще има на предстоящия на 14.02.2014 година конгрес. Общото събрание ще се проведе в Зала 3 на НДК с начален час 10:30. В деловодството на БФС преди изтичането на крайния срок бе внесена само една кандидатура - на досегашния президент Борислав Михайлов. Той е издигнат от Черноморец 2003 (Бяла), Септември (София) и Левски (Стражица)", написаха от БФС на официалния си сайт.

"Няма други кандидатури, внесени по изискванията на устава на Българския футболен съюз, така че на конгреса ще има само един кандидат", коментира на председателят на Комисията за подготовка на общото събрание и пръв вицепрезидент на федерацията Йордан Лечков.
 
Борислав Михайлов вече е президент на Българския футболен съюз два мандата или осем години, които по всичко личи, че ще се увеличат с още четири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА