Last news in Fakti

2 Май, 2024 22:10 4 531 17

Николай от “Игри на волята” стана балкански шампион по културизъм

  • николай костадинов-
  • игри на волята-
  • културизъм-
  • шампиона-
  • балкански

"Явно трябваше да сменя федерацията и категорията", съобщи щастливият здравеняк

Николай Костадинов от "Игри на волята" триумфира като абсолютен първенец по културизъм на Балканите, пише „България Днес”. Това се случи на последното международно "Гран при" по бодибилдинг в София преди броени дни.

"След 15 години състезателен културизъм и няколко пъти, в които ми се изплъзва на косъм, Абсолютната титла е вече в моите ръце. Явно трябваше да сменя федерацията и категорията", съобщи щастливият здравеняк след сладката победа на родна земя.

За закуска Костадинов изяжда 100 грама овесени ядки, разбъркани в купа със седем белтъка и едно цяло яйце. През деня хапва филета от пилешко, пуешко и телешко месо, а за вечеря бъркани яйца с извара или суров бадем. Строгата диета и усилени тренировки го водят до успеха.

Софиянецът има трето място на европейски и пето място в световен турнир по културизъм. Вдига 500 килограма на лег преса и има най-големите крака в България. Определяше се като най-силния мъж в "Игри на волята".

Николай напусна риалити формата по медицински причини след сериозна травма и по лекарска препоръка. Преди това загуби физически битки срещу жени от противниково племе, с което си спечели не особено добра репутация за действието на мускулите и силата, които притежава.

След напускане на риалити формата Костадинов разкри най-засрамващия си любовен момент - когато момиче му прави френска любов, в стаята влизат майка ѝ и баща ѝ. "Това е много гадно. Отвориха, погледнаха и излязоха", разкри културистът.

Иначе красивата Елена е половинката на сравнявания с Хълк Николай. Двамата са щастливо обвързани, а Костадинов има малък син, който е на 5 годинки.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгени от Алфапласт

    1 1 Отговор
    Мен щерката на вдовицата като ни засече по тоя, "френския" начин, направо се присъедини. И така до ден днешен, вече 5 години.Недоумявам защо се е засрамил, сигурно са били някакви "консерви".
  • 2 РЕАЛИСТ

    12 5 Отговор
    По-бързо, по-високо, по-силно” (“Цитиус, алтиус, фортиус”) Този девиз приет от Пиер дьо Кубертен на първите съвременни Олимпийски игри го има написан, като влизаш в Национална Спортна Академия. Какъв Балкански шампион може да бъде някой, който се е надул , като пуяк с анаболи и нищо спортно не е доказъл.

    Коментиран от #3, #14

  • 3 Секуритате

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    Искам да направя св ката на някой културист.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 РЕАЛИСТ

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Секуритате":

    А, недей така. Това е запазена марка на Асенка Василева, дето такива го прави шефове на НАП.
  • 5 Културист

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Секуритате":

    А справяш ли се добре ?
  • 6 Механик

    5 2 Отговор
    Е, и?
    Да не е измислил лекарство против рак или МАЙМУНСКА ШАРКА?
  • 7 Сигурно

    2 4 Отговор
    Е качил на няколко от съдиите, хладилника по стълбите до 8-мия етаж!
  • 8 РЕАЛИСТ

    6 1 Отговор
    Понеже съм си Тома Неверни, взех че проверих, колко е световния рекорд от вдигане от лежанка. 355 кг е , а този бил вдигал 500 кг. Я не лъжете, бе.

    Коментиран от #9, #12, #13

  • 9 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    Е той на два пъти, кой е казал един път - понеделник - 250 и вторник 250.
  • 10 Химик

    7 1 Отговор
    В предаването го биха и физически и умствено и всякак , че е добър в зобането с боклуци от които няма да му става, егати хвалбата
  • 11 Венцеслав Стефанов Сикаджията

    3 1 Отговор
    Много важно!
  • 12 Гларус

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    Прочети пак. 500 кг на лег преса, а не на лежанка. Аз на 18 години правех серии с 360 кг на лег преса. Това беше в една примитивна зала в Бургас в края на 90-те. Обирах всички дискове да ги кача на лег пресата и другите в залата мрънкаха. Нищо не съм вземал никога, освен протеин за кратко - от най-евтиния, соев. Щом едно лапе без химия и с посредствена диета може да прави серии с 360, значи това назобено животно съвсем реалистично може да бутне 500 кг.
  • 13 Пилотът Гошу

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "РЕАЛИСТ":

    Де е лежанка, де е лег преса … Нищо общо.
    Иначе голям праз… още в игри на волята видя, че мускулите му са за показ, няма core strength. Не е господар на тялото си. Но, different horses for different courses… Той просто не беше за там въобще.
  • 14 ЕЙ КЕЛЕМЕ

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    АВЕ ЦЪРВУЛ...НАДУЙ СЕ И ТИ И ИДИ СПЕЧЕЛИ СЪСТЕЗАНИЕТО ВЕ ДЪРВЕН ФИЛОСОФЕ!
  • 15 ЕЙ КЕЛЕМЕТА

    4 1 Отговор
    КУЛТУРИЗМЭТ МОЖЕ ДА РАЗВИЕ ВСЯКАКВИ КАЧЕСТВА ОСВЕН САМО МУСКУЛАТУРАТА! МОЛЩО ХОРА ГО ПРОУМЯВАТ ЗАЩОТО СА МЪРЗЕЛИВИ ПО ПРИРОДА И ПРЕДПОЧИТАТ ДА СЕ ТЪПЧАТ И НАЛИВАТ ВМЕСТО ДА ОТДЕЛЯТ ОТ ВРЕМЕТО СИ ЗА СПОРТУВАНЕ!НИКОЛАЙ ПО СКОРО Е ИСКАЛ ДА СЕ ПОКАЖЕ ПРЕД ЦЯЛО ЦЪЛГАРИЯ НО ЛИПСАТА МУ НА ПОДГОТОВКА ЗА ТОЗИ ФОРМАТ ИГРИ НА ВОЛЯТА МУ ИЗИГРА ЛОША ШЕГА!ПОДГОТВЯЙКИ СЕ ЗА ТЕЗИ ИГРИ ТОЙ ТРЯЦВАШЕ ДА ПРОВЕНИ НАЧИНА СИ НА ТРЕНИРАНЕ И ХРАНЕНЕ ЗА ДА НАБЛЕГНЕ НА ГЪВКАВОСТ И ИЗДЪРЖЛИВОСТ! УВИ...ДАНО СИ Е НАУЧИЛ УРОКА И СЕ ОТДАДЕ НА СПЕЦИАЛНЖСТА СИТОМ КЪДЕТО МУ Е СИЛАТА!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Иво

    2 1 Отговор
    Видяхме го този Николай Костадинов в Игри на волята..ЖИВА СИЛИКОНОВА КУКЛА....