Last news in Fakti

26 Май, 2024 08:37 1 071 0

ЦСКА ще запази част от ключовите си играчи за баража

  • цска-
  • пази-
  • футболисти-
  • играчи-
  • баража-
  • лигата на конференциите-
  • стамен белчев

Причината е, че те са застрашени да пропуснат баража при следващ жълт картон

ЦСКА ще запази част от ключовите си играчи за баража - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще запази част от основните си футболисти в днешния последен мач от плейофната Първа шестица на първенството срещу Локомотив Пд.

Треньорът Стамен Белчев няма да разчита на асовете си Тобиас Хайнц, Тибо Вион, Марселино Кареасо и Браян Кордоба, съобщава "Телеграф".

Причината е, че карето чужденци са застрашени да пропуснат баража за Лига на конференциите при следващ жълт картон. С картони висят също Енес Махмутович, Емануел Шакич, Станислав Шопов и Данило Асприля. Те обаче няма да бъдат съхранявани, тъй като Белчев няма достатъчно налични играчи.

Както е известно, наказани са Фернандо Каранга и Густаво Бусато, Юрген Матей и Илиан Антонов са контузени, а Брадли де Нойер е отстранен от състава. Очакванията са, че за първи път юношата на „червените“ Георги Чорбаджийски ще започне като титуляр за мъжкия отбор в срещата на „Лаута“. Мачът с Локо (Пд) е без значение за ЦСКА, който вече мисли за баража.

Двубоят за място в Лигата на конференциите е на 31 май (петък) на стадион „Васил Левски“, а съперник на „армейците“ ще е някой измежду ЦСКА 1948 и Арда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА