Last news in Fakti

27 Май, 2024 17:59 722 4

Левски публикува специално ВИДЕО, посветено на Николай Костов

  • николай костов-
  • левски-
  • футбол

Специалистът изведе вчера за последно "сините" при домакинската победа над Лудогорец - 1:0

Левски публикува специално ВИДЕО, посветено на Николай Костов - 1
Снимка: БГНЕС

От Левски отново благодариха на вече бившия старши треньор на отбора Николай Костов. Специалистът изведе вчера за последно "сините" при домакинската победа над Лудогорец - 1:0.

Левски публикува специално видео, посветено на специалиста. "Благодарим ти, тренер!", написаха "сините" към клипа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сзп

    3 5 Отговор
    Голям цирк,то не бяха прегръдки,а имаше и целувки,за пореден път доказаха че Левски е доблиращия отбор на домуса,много са зле рогатите във всяко отношение.
  • 2 Добър, интелигентен, смел!

    4 1 Отговор
    Един от най-добрите треньори за последните 15 год. Случи на “вълчо” време, безпаричие, интриги и Президен на заплата в клуба. В друга ситиация щеше да прави чудеса.
  • 3 Малоумни

    1 1 Отговор
    И що не го оставихте? Нали викахте: "Оставка". Сега пък бил много добър... последно?
  • 4 Чики

    0 0 Отговор
    Хубаво е цивилизационната раздяла.Но тази показност ми идва повече. Костов каквото можа оплеска. Не са много треньорите, които не стигнаха евротурнири с Левски.Четох някъде, че отборът е загубил по тази причина 5млн.лв. Е за какво ну се благодари толкова. Добре е, че де мсхс. Лошо е, че това се случи късно