27 Май, 2024 21:00 1 556 8

Хосе Кордоба се сбогува с Левски (ВИДЕО)

  • левски-
  • лудогорец-
  • хосе кордоба-
  • футбол

Панамският бранител ще бъде продаден през лятото, като към него има сериозен интерес от Норич и Рейнджърс

 Хосе Кордоба се сбогува с Левски (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС


Последният мач на Левски за сезона беше изключително емоционален. Двубоят срещу Лудогорец (1:0) беше последен за капитана Николай Михайлов и треньора Николай Костов, а по всичко изглежда и за защитника Хосе Кордоба.

Панамският бранител ще бъде продаден през лятото, като към него има сериозен интерес от Норич и Рейнджърс. Двата клуба са пратили оферти за 22-годишния футболист и по всичко изглежда, че той ще продължи кариерата си в един от тях. Gong.bg вече информира, че желанието на Хосе към момента е да заиграе за "канарчетата".

След последния съдийски сигнал на двубоя с "орлите" почти всички "сини" футболисти се насочиха към Кордоба и го поздравиха. Първи това сториха неговите партньори в защита Цунами и Келиан ван дер Каап. Те стояха прегърнати известно време, а в същото време феновете скандираха името на бранителя.

Хосе Кордоба беше привлечен през септември 2021 година на "Герена" от Станимир Стоилов. Панамецът изигра 90 мача за Левски, в които се отчете с 4 асистенции. Освен това се превърна и в национал на своята родина, като сега му предстои участие на Копа Америка.

Сбогуването на защитника с Левски и стадион "Георги Аспарухов":


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Саса

    10 2 Отговор
    Кордоба е сравнително добър футболист за нашите стандарти! В касата на Левски ще влязат минимум още 5-6 милиона, с което трябва окончателно да се изчистят всички задължения към НАП и общината... И трябва да се тръгне напред и нагоре, без задължения и смело да се надгражда! Това е правилният път!

    Коментиран от #3

  • 2 Йеронимус БОШ

    1 2 Отговор
    Денят на освобождението е дошъл и за този МОМЪК !
  • 3 Майк Алън Патън

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Саса":

    Добре де , кое му е доброто на този ? Беше избран УЖ за защитник на първенството , а само ЦСКА му вкараха 5 ! А Лудогорец и Черно море и те по 5-6-7 гола !!
    Може наистина да е добър , но по ДУША !
  • 4 Шушу Мушу

    4 3 Отговор
    Кой луд ще даде пари за този ? Че даже говорят за Рейнджърс и Норич ? Явно се ГАВРЯТ с младежа !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 локо сф

    1 3 Отговор
    Кордоба ми каза вчера брат отървах се най после от та я мъка
  • 7 СЕКТОР ГЬОЗТЕПЕ

    0 2 Отговор
    РАЕЕВ ОСТАВКААА ДО ДУПКА И ПРЕЗ НОВИЯ СЕЗОН ОСТАВКАА
  • 8 Биволъ

    3 0 Отговор
    Дойде от Етър и в Левски стана голям футболист, ще играе в Копа Америка. А Левски ще си изплати дълговете и ще тръгне на чисто.