Last news in Fakti

14 Юни, 2024 22:42 577 4

Елин Топузаков: Италия не са убедителни, но ще прескочат групите

  • елин топузаков-
  • прогнози-
  • италия-
  • европейското първенство по футбол-
  • евро 2024

Бившият футболист на Левски Елин Топузаков даде своето мнение преди началото на Европейското първенство

Елин Топузаков: Италия не са убедителни, но ще прескочат групите - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Левски Елин Топузаков даде своето мнение преди началото на Европейското първенство в Германия, своето мнение той сподели в студиото на Диема Спорт.

"Не се е случвало скоро някой да повтори европейската си титла. Италия не са убедителни, дори и в контролните мачове преди старта. Знаем, че може да се класира напред, ще прескочат групите, но има доста по-качествени отбори като индивидуалности и дори като възрасти. Ще срещнат трудности да спечелят", сподели той.

"Имам сантименти към Германия заради баща ми. Нидерландия харесвам заради Марко ван Бастен, а и Португалия заради Кристиано Роналдо, който е роден на моята дата", добави Елин Топузаков.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много трудно

    5 1 Отговор
    Тези момчета през целия им спортен живот се изискваше да бягат като коне и да слушат треньора. Никой не ги караше да анализират и смятат в училище. Треньорът сам им оправяше оценките и анализираше бележниците им. И изведнъж след края на кариерата станаха анализатори. С какъв Ун не разбирам. Вижте Перука до какви височини докара футбола. Вижте Балъков какви чудеса направи с Акулите. Тези момчета някой да им каже че и златен чепик да си взел, само за Кауфланд биваш и да чакаш Преслава дето играе на друго ниво.. А пък ако си много закъсал, НиЛо те чака да и обръщаш тракторната гума, докато Благо и Божинката ти ръкопляскат от дивана
  • 2 Любопитен

    7 2 Отговор
    Тази "неубедителна" Италия ще я гледаме минимум на полуфинал 😏
  • 3 Прогноза

    1 0 Отговор
    На финала Германия ще бие Франция.
  • 4 Помните ли?

    3 0 Отговор
    Този дребосък беше централен защитник,когато Швеция няколко пъти ни биха - 4:0,3:0...Шведските нападатели го правеха смешен,а той само спринтираше близо до тях.