Last news in Fakti

15 Юни, 2024 09:09 591 0

Наставникът на Албания Силвиньо: Нямаме какво да губим, Италия е под напрежение

  • силвиньо-
  • албания-
  • италия-
  • евро 2024-
  • германия

В много трудна група сме, каза бразилецът

Наставникът на Албания Силвиньо: Нямаме какво да губим, Италия е под напрежение - 1
Снимка: БГНЕС

Нямаме какво да губим. И при нас има напрежение, дошли сме тук да играем, да се състезаваме, да дадем всичко. Но напрежението при нас е по-малко от това при Италия. Това обяви селекционерът на балканците Силвиньо преди мача с Италия на старта на Евро 2024. В групата са още финалистите от Лигата на нациите миналата година Хърватия и Испания, предава БТА.

"За Италия мачът е по-важен, защото не могат да си позволят много грешки. В много трудна група сме, наясно сме колко силен е турнирът", добави Силвиньо.

Той смята, че хиляди албанци ще дойдат за мача и това ще е още по-голяма отговорност за него и отбора. Силвиньо не се притеснява от факта, че нападателите Армандо Броя и Ясир Асани са имали ограничено игрово време в клубните си отбори, като Асани има само една поява като резерва за тима си Гуангжу в Република Корея. "Те са добре като физическа подготовка", категоричен е треньорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА