Last news in Fakti

15 Юни, 2024 09:59 918 1

Меси и Лаутаро Мартинес развинтиха Гватемала

  • аржентина-
  • меси-
  • мартинес-
  • гватемала-
  • контрола-
  • копа америка

Това бе последната проверка на Аржентина преди Копа Америка

Меси и Лаутаро Мартинес развинтиха Гватемала - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион Аржентина разгроми с 4:1 Гватемала в последната си контрола преди старта на Копа Америка. По два гола отбелязаха Лионел Меси и Лаутаро Мартинес. Нападателното дуо демонстрира отлична форма, а Меси се отличи и с асистенция за едно от попадениятана звездата на Интер, предава sportal.bg.

Двубоят започна с автогол на Лисандро Мартинес в 4-ата минута. Защитникът на Манчестър Юнайтед нямаше време за реакция след намеса на Емилиано Мартинес и от крака му топката влезе във вратата на Аржентина.

В 12-ата минута стражът на Гватемала сбърка при опита си да намери свой съотборник и прати топката в краката на Меси, който на празна врата изравни. Аржентинците на моменти действаха прекалено самонадеяно и малко след попадението за 1:1 можеха отново да бъдат наказани, но футболист на Гватемала прехвърли и Мартинес, и вратата.

В 38-ата минута десният халф Валентин Карбони влезе на скорост в наказателното поле и беше фаулиран. Реферът веднага посочи бялата точка, а Лаутаро Мартинес не сгреши и даде преднина на "гаучосите".

Лаутаро беше близо и до красив гол с ножичен удар, но вратарят на Гватемала спаси. В 66-ата минута нападателят на Интер получи пас от Меси на около метър от вратата и с лекота покачи на 3:1. Малко по-късно Анхел Ди Мария изведе по перфектен начин Меси, който копна топката над вратаря и оформи крайния резултат – 4:1.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилотът Гошу

    2 1 Отговор
    Половината им отбор все Мартинес ли се казват? Братчеди.