Last news in Fakti

18 Юни, 2024 17:40 841 1

Роналдо надъха португалските национали преди мача с Чехия

  • кристиано роналдо-
  • португалия-
  • чехия-
  • евро 2024

Дата отбора излизат за първия си мач от Евро 2024 в 22.00 часа

Часове преди първия мач на Португалия от Европейското първенство в Германия суперзвездата и капитан на тима Кристиано Роналдо използва социалните мрежи, за да отправи послание към феновете на „мореплавателите“, предаде Sportal.bg.

„Португалци, днес започва нова глава в нашата история. Спомням си с умиление първия ми ден с националния тим, един път, изпълнен с предизвикателства и победи. Сега имам привилегията да бъда заобиколен с отбор от шампиони, който е пълен с талант и решителност. С всеобщи сили и подкрепа ние превръщаме мечтите в реалност. Нека заедно да се борим за поредния триумф. Обединени, ние сме неудържими. Форца Португалия!“, написа той като коментар към видеото.

Тази вечер от 22:00 часа иберийците започват участието си на Евро 2024 с двубой срещу Чехия в Лайпциг. За 39-годишния Кристиано това ще бъде рекордно шесто Европейско първенство, като се очаква днес да запише и върхово постижение от 26 изиграни мача в турнира.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    0 6 Отговор
    Гордите чехи ще пометат гелосаните португалци. 6:0. За справка питайте Тройчо Младенов