Last news in Fakti

22 Февруари, 2014 11:15 1 255 0

Монако с инфарктен успех в края

  • монако-
  • реймс-
  • димитър бербатов-
  • псж-
  • франция

Бербо поигра 15-ина минути за своя тим

Монако с инфарктен успех в края - 1
Снимка: БТА/ AP

Претендентът за титлата във Франция Монако записа безценен, но и изключително драматичен успех при домакинството си на Реймс.

"Монегаските" се наложиха на коравия си съперник с 3:2, а победният гол падна в 95-та минута от срещата - в последната минута на даденото от съдията продължение.

Така тимът на българският нападател Димитър Бербатов продължава преследването си на лидера ПСЖ. Столичния гранд има мач по-малко и ще играе срещу Тулуза в неделя.

Мачът на "Луи Втори" започна великолепно за домакините. Още в 7-ата минута те поведоха след гол с глава на Валер Жермен, засякъл центриране от корнер на Жоао Моутиньо. 

Този резултат се запази до седмата минута, но на втората част. Тогава досадна грешка в защитата на "монегаските" позволи на Принс Онианг да изравни.

Но и радостта на гостите от Реймс не трая дълго. Още в 63-ата минута Жереми Тулалан с мощна тупалка не остави шансове на вратаря на противника и отново даде преднина на Монако.

Второто изравняване на резултата стана факт в 71-ата минута и отново Принс Онианг беше точен.

Малко след това на терена се появи и Бербатов. 

И тъкмо когато изглеждаше, че "монегаските" ще допуснат поредна грешна стъпка и ще се простят с амбициите си за титла, падна и победното попадение.

То беше дело на Левин Курзава в последните секунди на мача и с него бяха подпечатани трите точки.

Така Монако събра 56 точки след 20 мача, на 2 от лидера ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА