Last news in Fakti

24 Февруари, 2014 16:00 1 736 0

Моуриньо нападна отбора на Бербатов

  • монако-
  • моуриньо-
  • упрек-
  • публика-
  • фалкао

Специалния заяви, че публиката на Монако е нищожна

Моуриньо нападна отбора на Бербатов - 1
Снимка: БТА/АР
Новият отбор на Димитър Бербатов – Монако, не е сред отборите, които се слави с колоритна агитка и дори висока посещаемост на мачовете си. Това не остана незабелязано дори за мениджъра на Челси Жозе Моуриньо, в което беше попитан дали си харесва някои играчи от френската Лига 1, както и евентуалните му перспективи да се премести в тази страна някога.
 
Моуриньо отличи като най-добрите футболисти в Лига 1 Радамел Фалкао и Златан Ибрахимович, които с удоволствие би видял в своя отбор.
 
"Имам добър отбор, но нямам Фалкао. Фалкао е невероятен футболист, но няма отбор. Такъв нападател не бива и не може да играе пред 3000 зрители". Не е сериозно, коментира Моуриньо.
 
"Питате ме дали мога да оглавя един ден Монако?! Само тогава, когато приключвам кариерата си", допълни португалецът.
 
След като вече има опит в Холандия, Испания, Италия и сега във Франция, Златан Ибрахимович вероятно би искал да опита късмета си и в Англия, а Челси е перфектен вариант за него, предположи репортерът на телевизията.
 
"Златан в Челси!? Това е невъзможно. Той е доволен от всичко в Париж. Знам това, защото с него непрекъснато поддържаме връзка. ПСЖ със своето богатство никога няма да го изпусне. Това е невъзможна мисия”, завърши Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА