Last news in Fakti

1 Юли, 2024 15:37 660 0

Манчестър Юнайтед с нов спортен директор

  • дан ашуорт-
  • манчестър юнайтед-
  • спортен директор-
  • нюкясъл-
  • футбол-
  • трансфери

Манчестър Юнайтед продължава със структурните промени през последните месеци

Манчестър Юнайтед с нов спортен директор - 1
Снимка: facebook

Манчестър Юнайтед продължава със структурните промени през последните месеци.

Най-новият служител в клуба е Дан Ашуорт, който заема позицията на спортен директор. Според медиите на Острова пряко ще отговаря за всички футболни въпроси на „Олд Трафорд“, включително входящи и изходящи трансфери.

През последните години Ашуорт изпълнява същата роля в Нюкасъл. Неговото преминаване в Манчестър Юнайтед се превърна в истинска сага, след като „свраките“ поискаха баснословна сума, за да го освободят предсрочно от договора му. Самият директор получи покана да дойде в Манчестър от сър Джим Ратклиф, който даде заявка, че ще промени облика на „червените дяволи“. Ашуорт и Юнайтед обмисляха да съдят Нюкасъл, но очевидно двете страни са се споразумели за компенсационна сума.

Междувременно „червените дяволи“ обявиха титулярния екип за новия сезон. Най-интересното по него е името на новия основен спонсор - „Снапдрагън“. Това са на чиповете на компанията „Куалком“, които се използват за смартфоните с Android система. Иначе фланелката на Юнайтед е вдъхновена от екип, носен през 1952 година от Бебетата на Бъзби.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА