24 Юли, 2024 11:48 986 2

Олимпийска шампионка се оттегли от Париж 2024, защото я разследват

  • конен спорт-
  • париж-
  • дюжарден-
  • оттегля

Появи се видеозапис от преди четири години, който показва как правя грешка в преценката си по време на тренировка, казва Дюжарден

Олимпийска шампионка се оттегли от Париж 2024, защото я разследват - 1
Снимка: БГНЕС

Една от звездите на конния спорт през 21 век - Шарлот Дюжарден, се оттегли от Игрите в Париж. Това обяви лично британската състезателка. Причина за решението ѝ е разследване от страна ръководството на световния конен спорт. Дюжарден спечели три златни, един сребърен и два бронзови медала от Игрите в Лондон 2012, Рио 2018 и Токио 2020, предава gong.bg.

"Появи се видеозапис от преди четири години, който показва как правя грешка в преценката си по време на тренировка. Разбираемо, Международната федерация по конен спорт разследва случая и аз взех решение да се оттегля от всички състезания, включително Олимпийските игри в Париж, докато тече този процес. Ще сътруднича изцяло и няма да коментирам повече, докато процесът не приключи", поясни 39-годишната шесткратна олимпийска медалистка.

Дюжарден добави още, че "искрено съжалява" за действията си и е "опустошена" от разочарованието на отбора, феновете и спонсорите.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хохо Бохо

    6 1 Отговор
    Чакам с нетърпение допингпробата и участието на украта дето подобри рекорда на Стефка. Интересно ще е
  • 2 Леля Гошо

    5 1 Отговор
    Грешка в преценката? Да не е пръ дала пред официалните лица?