Last news in Fakti

5 Март, 2014 18:31 918 0

Томов се закани преди Вечното дерби

  • томов-
  • цска-
  • левски-
  • вечното дерби

Президентът на ЦСКА очаква гръмка победа

Томов се закани преди Вечното дерби - 1
Снимка: БТА
Президентът на ЦСКА Александър Томов се закани на вечния съперник Левски преди вечното дерби в събота. Томов заяви пред "Тема Спорт", че очаква да бъде повторена победата от есента (3:0), но предупреди да няма подценяване на съперника.

"Не трябва да възприемаме мача като лек или като такъв, който можем да го вземем лесно. Всяка среща с Левски е трудна, защото те играят на предела на възможностите си срещу нас. Несъмнено ние ще подходим атакуващо и ще искаме да спечелим категорично.

Целта ни е да вземем трите точки и по този начин да затвърдим превъзходството си, което показахме и в есенните мачове срещу тях. Знаете, че ги надиграхме и в първенството и за Купата, когато въпреки, че отпаднахме, пак бяхме по-добрият отбор. Една победа ще означава успешен завършек на сезона преди плейофите. Искам да предупредя футболистите да се пазят от провокации.
 
Опасността да се завие към по-груб футбол не е малка, тъй като и времето се очертава да не бъде много добро. Момчетата трябва да покажат най-техничния футбол, на който са способни, и да победим. Това ще е четвърти мач срещу Левски този сезон. През есента ги победихме по прекрасен начин в първенството. Надявам се този мач да бъде повторение", заяви Томов.
 
"Ще обявя в четвъртък дали ще има премии за футболистите. Всички бонуси, които са заработили, ще им бъдат изплатени или се изплащат", допълни "червеният" бос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА