2 Август, 2024 09:41 899 4

ЦСКА пътува до Варна с новия автобус

  • цска-
  • автобус-
  • пътува-
  • варна-
  • спартак варна-
  • самолет-
  • придобивка

Досега столичният тим почти винаги е изминавал немалкото километри до морската ни столица със самолет

ЦСКА пътува до Варна с новия автобус  - 1
Снимка: YouTube

ЦСКА ще пътува с новия си автобус за Варна. „Червените“ гостуват на местния Спартак в мач от елита, стартиращ в 19 часа утре. Досега столичният тим почти винаги е изминавал немалкото километри до морската ни столица със самолет. Този път обаче босовете са избрали луксозния рейс, който ще бъде тестван на по-дълго разстояние, пише БЛИЦ.

Момчетата на треньора Стипич тренират днес сутринта на Панчарево и към 13:30 тръгват директно за Варна.

ЦСКА се сдоби с ултрамодерен автобус на фирмата Scania преди гостуването на Лудогорец от първия кръг на шампионата.

„Моделът е Touring от 2024 г. и е оборудван с двигател с 450 к.с., 12-степенна скоростна кутия от последно поколение и отговаря на най-високия екологичен стандарт – Евро 6. Освен с изключителен комфорт и удобства за дълъг път, возилото се отличава със своята надеждност и стабилност благодарение на редица иновативни системи. Автобусът е специално модифициран, за да осигури оптимални условия за пътуване на футболистите на ЦСКА, включително редуциране на броя на седалките за повече пространство“, похвалиха се червените при представянето му.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 транс-рейс

    0 2 Отговор
    колко глоби ще има
  • 2 Защо

    4 5 Отговор
    Не кажеш най важното ,че Гриша Ганчев си взе китайския йотунг и си купиха от герман КИТАЙСКА СКАНИЯ.кирчо шофьора е свалил някоя и друга седалка на панчарево и сканията станала по комфортна хахаха.
  • 3 НМЗ

    6 1 Отговор
    На никого не му пука за това жалко първенство.
    Ботев смениха всичките си изграчи с чужденци и дори собствнеика си смениха с чужденец и паднаха с 0-4 за 1 половреме още при първия си съперник в Европа.

    Не се ли усещате, че от 90-те години насам се прави всичко за да бъде разбит българския спорт? Разбит и дебалгаризиран.

    Трябва да си пълен клоун за да покдрепяш разу разруха.
  • 4 Питам:

    1 1 Отговор
    Защо не пътуват с "новите" български влакове - втора ръка от Германия ? Бързо, удобно и евтино ! Сега с новия автобус ще се клатушкат най-малко 8 часа !