8 Август, 2024 21:20 1 011 0

Сонко Сундберг под наем в Турция до края на сезона

  • сонко сундберг-
  • под наем-
  • швеция-
  • гамбия-
  • футболист-
  • сивасспор

Лудогорец преотстъпи Сундберг на турския Сивасспор

Сонко Сундберг под наем в Турция до края на сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец преотстъпи Ноа Сонко Сундберг на турския Сивасспор.

Роденият в Швеция национал на Гамбия ще играе в новия си тим под наем до края на сезона. Елитният отбор от югоизточната ни съседка ще заплати определена сума на тринадесеткратните шампиони за преотстъпването. В договора между двата клуба съществува и опцията за закупуването на Сонко Сундберг от Сивасспор след изтичането на наема.

След като страните финализираха сделката, Сонко Сундберг премина успешно медицинските изследвания и се включва в тренировките на новия си клуб.

Защитникът бе привлечен от Лудогорец през миналото лято от Левски. С екипа на шампионите Сонко Сундберг изигра 36 мача, като вкара два гола и записа две асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА