13 Август, 2024 14:31 824 0

Станимир Стоилов подсилва Гьозтепе с камерунски национал

  • станимир стоилов-
  • гьозтепе-
  • национал-
  • камерун-
  • фенербахче

Гьозтепе ще осъществи още един солиден трансфер преди големия сблъсък с Фенербахче през уикенда

Станимир Стоилов подсилва Гьозтепе с камерунски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Гьозтепе на Станимир Стоилов ще осъществи още един солиден трансфер преди големия сблъсък с Фенербахче през уикенда. Турският клуб ще привлече камерунския национал Малкъм Бокеле, научи Gong.bg. Той е на 24 години и пристига от Бордо като свободен агент. "Гьоз-Гьоз" ще се възползват от проблемите на жирондинци и няма да плащат за бранителя.


Бокеле, който може да играе като централен защитник и десен бек, е бил твърд титуляр за Бордо през последните два сезона. Защитникът е чакан днес в Измир за медицински прегледи, след което ще подпише с Гьозтепе.

В следващите дни в Гьозтепе ще пристигне и нападателят Жуан Сантос от Сао Пауло.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА