15 Август, 2024 22:39 2 137 9

Телевизионна водеща получила смъртни заплахи заради коментар към трансбоксьорките

  • лаура уудс-
  • телевизионна водеща-
  • коментар-
  • заплахи

Уудс в ефир се изказа в подкрепа на коментарна статия срещу участието на двете състезателки

Телевизионна водеща получила смъртни заплахи заради коментар към трансбоксьорките - 1
Снимка: Instagram

Коментар докара големи неприятности на популярната телевизионна водеща.

Лаура Уудс разкри, че е получила "многобройни смъртни заплахи" в интернет, след като е коментирала статия за правото на участие на олимпийските шампионки по бокс Имане Хелиф и Лин Ю Тин, пише Standartnews.com.

И двете спорни състезателки спечелиха злато в своята категория на Олимпиадата в Париж през 2024 г. на фона на разгорещен обществен дебат за това дали трябва да имат право да се състезават при жените.

Причината е ясна - Хелиф от Алжир и Лин от Китайско Тайпе бяха дисквалифицирани от миналогодишното световно първенство, след като не издържаха половите тестове.

Уудс в ефир се изказа в подкрепа на коментарна статия срещу участието на двете състезателки, след което е била подложена на кибертормоз.

Въпреки че самата тя е бременна в момента.

"Откакто коментирах тази статия, получих многобройни смъртни заплахи към мен и нероденото ми дете. Въпроси за собствения ми пол (бременна съм, така че предполагам, че това изяснява въпроса), призиви към работодателите ми да ме уволнят, заплахи за дома ми. Отговорите на боксовия казус все още не са ясни, в противен случай тази тема щеше да бъде затворена", коментира тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 стрел☢️к

    10 5 Отговор
    Тази вечер на площад Славейков хора от Възраждане МЕ БИХА.Гъмжи от полиция.С оня от Козлодуй се измъкнахме през задните дворове.
  • 3 ДА БЕ....ЕЙ СЕГА

    2 14 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ТА ДА ПОПАДНАТ НА...
    НЕЗАКОННИ ЯМИ С ...КРОКОДИЛИ..мани
    АПРОПО...И КО НИ ПУКА
    ЧЕ КОСТЯ КОП.Е...БУЛКА..🚮
  • 4 Трак

    31 0 Отговор
    ГЕЙ ЕВРОПАТА НА СОРОС И ЧИ-ФУТИТЕ И НА УРСУЛА ШОЛЦ МАКАРОН ГЕРЕНТОФИЛА ЗАЩО НЕ СЕ ЗАДЕЙСТВАТ ПО ТОЯ СЛУЧАЙ ? Дайте дс ги видим тея го-вна дето заплашват жената да ги у-бием един по един собственоръчно
  • 5 Перо

    34 0 Отговор
    Джендърията и техните началници искат с всички сили да докажат, че Хитлер е бил прав като ги обозначавал с лилави триъгълници и жълти звезди!
  • 6 0101

    6 21 Отговор
    Хубаво е някой да разследва тая Удс,трансбоксьори/ки не съществуват,ако има нелегални състезания Удс да сезира полицията
  • 7 ЗАЩО

    23 0 Отговор
    Този тип хора, които се определят като такива къде по природа, къде от преяждане с богатство и пресищане от всякакъв вид емоции, къде от криво разбрана мода , къде от зарибяване са изключително нахални и нагли с държанието си към останалото човечество, защото когато веднъж прекрачат границите на морала задръжките им изчезват.При тях няма уважение към личноста и правото на лично пространство и това най много дразни и възмушава . Ами бъди си какъвто си искаш дискретно и не ми натрапвай и демонстрирай просташки навсякъде и във всичко нещо, което е само твое и много лично. Хората искат да живеят спокойно в красива среда и в уважаващи се взаимоотношения. Една шепа спрямо останалото човечество нахални крякачи налазиха навсякъде и ние по-малко, по-малко отстъпваме назад, а те все повече крещят и настъпват, защото мярката им за повече настъпление е нашето мълчание и отстъпване.
  • 8 Ха ха ха

    7 0 Отговор
    Това показва либералния демократизъм на малцинството на извратеняците и трябва да се справим с тях. Иначе тежко ни.
  • 9 Габи

    0 0 Отговор
    Вместо да коментира, тази защитница да се съгласи да получи няколко удара от маскирания като жена мъж и да каже къде е истината