28 Август, 2024 19:23 1 016 2

Един по един помощниците на Александър Томаш пристигат на базата в Панчарево

  • константин мирчев-
  • помощниците-
  • александър тунчев-
  • база-
  • панчарево

Очаква се по-късно самият Томаш също да посети базата

Един по един помощниците на Александър Томаш пристигат на базата в Панчарево - 1
Кадър: Diema Sport

Един от помощниците на Александър Томаш пристигна на клубната база на ЦСКА София. Малко преди началото на днешната тренировка на "червените" в Панчарево се появи Константин Мирчев, предаде репортер на Sportal.bg.

Очаква се по-късно самият Томаш също да посети базата и да се запознае със своите футболисти. В Панчарево са и двама от тримата директори на ЦСКА - София - Филип Филипов и Михаил Александров.

45-годишният специалист ще застане край тъчлинията още за двубоя с Ботев (Пловдив), който ще се проведе на стадиона в столичния квартал "Надежда". Вчера наставникът се сбогува със Спартак, а от Борисовата градина ще платят сериозна неустойка на варненския клуб.

Освен Косьо Мирчев, в щаба на Александър Томаш са още Христо Колев и Тодор Кючуков. Назначението им все още не е официализирано, но това ще се случи в следващите часове.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧервенКаскет

    2 1 Отговор
    Ахмедов кога идва ?
  • 2 00014

    4 4 Отговор
    Бърдакът се събира под червените фенери. Само да не забравят - животът там е кратък.