29 Август, 2024 08:41 1 229 2

Александър Везенков и Олимпиакос стартираха предсезонна подготовка

  • александър везенков-
  • саша везенков-
  • олимпиакос-
  • подготовка-
  • сезон

Българинът и неговите съотборници проведоха първа тренировка

Александър Везенков и Олимпиакос стартираха предсезонна подготовка  - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Александър Везенков и Олимпиакос се завърнаха в залата за новия сезон в Гърция и Евролигата.

Българинът и неговите съотборници проведоха първа тренировка в Двореца на мира и дружбата. Това обявиха от клуба чрез специално видео, публикувано в социалните мрежи. Освен българския национал, който ще носи екипа на гърците след едногодишна пауза, участие в заниманието взеха голяма част от ключовите фигури, информира insport.bg.

Това са Тайлър Дорси, Мустафа Фал, Алек Питърс, Найджъл Уилямс-Гос, Янулис Ларендзакис, Лука Вилдоса и Илайджа Митру-Лонг. В тренировъчния процес участват и трима от юношите на „червено-белите“ – Йоргос Борнелес, Теодорис Павлопулос и Стефанос Спарталис. Извън състава са Никола Милутинов и Филип Петрушев, които ще се присъединят утре (вторник), докато капитанът Костас Папаниколау и Томас Уолкъп ще се включат в тренировките на 2 септември (понеделник).

Селекцията на Йоргос Барцокас ще загрее за новата кампания със седем контроли. Първата проверка за тима от Пирея ще бъде на 3 септември, когато ще премерят сили с Маруси в своята зала, като този мач ще бъде без публика. Три дни по-късно тимът от Пирея ще приеме Макаби Тел Авив. Очаква се тогава да бъде изваден от употреба екипът на Йоргос Принтезис.

На 10-и крилото и неговите съотборници ще домакинстват на Цървена звезда и Коди Милър-Макинтайър в още една среща, която ще се проведе пред празни трибуни. Следва турнир в Ираклион, където участие ще вземат още Виртус Болоня, Олимпия Милано и Фенербахче. Надпреварата ще се състои на 14 и 15 септември.

Последните проверки за Везенков и компания са планирани за 22-и и 23-и срещу Трапани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    1 2 Отговор
    Най-после убедиха тоя главанак къде му е мястото и да си отваря очите, когато подписва договори, а не да гледа само цифрите! Тук ще се развива достойно, а няма да губи форма от търкане на резервната скамейка и да го дискриминират черните!
  • 2 миш

    2 3 Отговор
    Колко човека в РОДИНАТА,ГИ ИНТЕРЕСУВА ВЕЗЕНКОВ?