1 Септември, 2024 13:04 1 032 6

Стефка Костадинова със силни думи към Ружди Ружди

  • стефка костадинова-
  • поздравителен адрес-
  • ружди ружди-
  • бок-
  • медал-
  • златен

Председателят на Българския олимпийски комитет изпрати поздравителен адрес

Стефка Костадинова със силни думи към Ружди Ружди - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова изпрати поздравителен адрес до Ружди Ружди, шампион в тласкането на гюле от Паралимпийските игри в Париж.

„От името на цялата олимпийска общност в България благодаря за това, че отново сънародниците ни се чувстват горди и силни с Вашите успехи. Златният медал е поредното доказателство, че пред човешката воля и дух няма прегради.

Бъдете сигурен, че подобни успехи вдъхват вяра и увереност, че спортът може да носи радост и надежда в нелекото ежедневие на стотици хиляди наши сънародници. Поздравления и за треньора Радослав Тодоров, с когото от години сте заедно в нелекия път към изкачването на световните върхове. Благодарение на вас в Париж отново прозвуча българският химн, след като преди няма и месец нашите олимпийци ни зарадваха със 7 медала във френската столица.

Свидетели сме как волята, непримиримостта и високият спортен дух за пореден път обединяват нацията. Използвам случая да поздравя за четвъртите им места и другите ни двама паралимпийци Християн Стоянов и Стела Енева, както и председателя на Националната паралимпийска организация Илия Лалов за неговия апостолски плам в една благородна дейност.

Още веднъж Ви благодаря, г-н Ружди, за позитивната енергия, която излъчвате и за това, че предоставихте на българите нови поводи за гордост и национално самочувствие,“ завършва поздравителният адрес на Стефка Костадинова.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Но не

    8 8 Отговор
    отиде на Параолимпийските игри в Париж , нали ? Виж на Олимпиадата за т.нар. нормални олимпийци се завлече , както и други гювечари !

    Коментиран от #4

  • 2 🎃+🐷+👮=🇹🇷🗳️

    2 11 Отговор
    таквиз българи като Ружди Ружди гледам всеки ден на опашката за дюрюм (дюнер) в търговище. все едно от един кадаиф са плетени. солта на североизточна българия !
  • 3 Град Козлодуй

    10 0 Отговор
    Браво БЪЛГАРСКИ
    Пара
    Олимпийци
  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Но не":

    Много е тягостно да се гледат спортните изяви на тези нещастни хора...
  • 5 СТЕФКА ДАЛАВЕРАТА

    1 2 Отговор
    ЗА НИЩО НЕ СТАВА ОСВЕН ДА СЕ ОБОГАТЯВА.
  • 6 щеката

    1 0 Отговор
    Бягай при Цървуля и да продавайте праз за зимата....