2 Септември, 2024 13:25 570 2

Лудогорец взима под наем бразилско крило

  • лудогорец-
  • разград-
  • под наем-
  • крило-
  • вашку да гама

Става въпрос за Ерик Маркус от Вашку да Гама

Лудогорец взима под наем бразилско крило  - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец се договори с Вашку да Гама относно трансфера на крилото Ерик Маркус, съобщава Globo. Офанзивният футболист ще премине в Разград под наем, пише "Тема Спорт".

Той не игра в последния мач на Вашку, като вече потегли за България с полет от Рио де Жанейро, за да премине задължителните медицински прегледи преди да подпише.

В договора за наем е предвидена и опция за покупка на фиксирана стойност, която не се съобщава. 20-годишният Маркус има договор с бразилския клуб до декември 2027.

Ерик Маркус е ляво крило, но може да действа както по десния фланг, така и на върха на атаката. През 2024 година бразилецът има девет мача с екипа на Вашку.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    0 0 Отговор
    Поредният Ендрик. Тия бразилци правят футболисти на килограм. Какво става с българчетата? В четвъртък излизат срещу Славия Прага - те играят с 11 чеха в състава. Пълна лудница. За мен Лудогорец не е български отбор
  • 2 Гунчо

    0 0 Отговор
    Към нови победи в селски турнири! Мухоловец! Мухоловец!