12 Септември, 2024 15:44 480 0

Български рефер с наряд за младежката Шампионска лига

  • георги гинчев-
  • младежката шампионска лига-
  • лигата на уефа-
  • наряд-
  • рефер-
  • съдия

Новото име на младежката Шампионска лига е Лигата на УЕФА

Български рефер с наряд за младежката Шампионска лига - 1
Снимка: БГНЕС

Най-младият български международен съдия по футбол Георги Гинчев получи назначение за двубой от Лигата на УЕФА, както е новото име на младежката Шампионска лига, съобщава БНР.

Реферът от Велико Търново ще ръководи първата среща между Кайрат (Алмати, Казахстан) и Академия Раду Ребежа (Молдова), която ще се проведе на 18 септември. Помощници на Гинчев ще бъдат Георги Дойнов и Мартин Венев, а за четвърти съдия е назначена местната арбитърка Елвира Нурмустафина.

Този мач е от потока на националните шампиони в Лигата на УЕФА за младежи, където ще участва и ЦСКА София, носител на Купата на БФС при юношите до 18 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА