12 Септември, 2024 23:06 1 841 2

Килиан Мбапе спечели делото с Пари Сен Жермен

  • мбапе-
  • делото-
  • изплати-
  • псж-
  • пари сен жермен

Правната комисия на Френската лига се произнесе ПСЖ да му плати 55 милиона евро

Килиан Мбапе спечели делото с Пари Сен Жермен - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Правната комисия на Френската лига се произнесе в полза на Килиан Мбапе и нареди на ПСЖ да му плати 55 милиона евро бонуси и заплати за април, май и юни, които играчът поиска. Ден след конфронтацията между адвокатите на двете страни, правният орган на Френската лига се съгласи с нападателя на Реал Мадрид, пише "Тема Спорт".

Тази сряда Френската лига призова Килиан Мбапе да подпише споразумение за помирение с Пари Сен Жермен, за да избегне отнасянето на случая до съда. Правната комисия обаче реши, след като капитанът на френския отбор отхвърли предложението, че ПСЖ трябва да му плати 55-те милиона евро, които той изисква от юни. Разбира се, френският гранд може да обжалва на по-горна истанция.

Ако ПСЖ не се съобрази с решението на Френската лига, Мбапе ще има право да отнесе процедурата до Трудовия съд, за да изиска бившият му отбор да плати 55 милиона евро. Решението на правната комисия е обвързващо, така че, ако не е изненада, съдебният спор не би трябвало да има допълнителни правни последици.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    1 0 Отговор
    Донатело е много алчен честно.Ни в случая е прав как така няма да ми дават 55 милиона 😁
  • 2 Гунчо

    1 0 Отговор
    Най-печелившия от цялата работа е държавата, щото ще прибере 70% от тези пари във вид на данък. Затова Франция имаше сметка Мбапе да спечели делото, а ПСЖ да развърже кесията си.