18 Септември, 2024 13:23 691 3

Славия и Лудогорец ще изиграят отложения си мач от 2-и кръг днес

  • славия-
  • лудогорец-
  • първа лига-
  • отложен мач-
  • efbet лига

Началото е в 17:30 часа

Славия и Лудогорец ще изиграят отложения си мач от 2-и кръг днес - 1
Снимка: БГНЕС

Славия София приема Лудогорец Разград в отложен мач от втория кръг на efbet Лига. Отложеният двубой ще се играе на стадион "Александър Шаламанов" от 17:30ч., а главен съдия на срещата е Волен Чинков.

Славия София влиза в двубоя след изненадваща загуба с 2:3 от последния в класирането Септември София в последния кръг. Златомир Загорчич няма да може да разчита на четирима от футболистите си и групата му за мача е от само 18 играчи. Поради различни травми отсъстват Велко Йеленкович, Чунг Нгуен До, Владимир Николов и Емил Мартинов.

Лудогорец Разград от своя страна постигна лесен успех с 3:0 над Крумовград в последния си двубой. "Орлите" изостават на три точки от лидера Левски София, а двубоят със Славия София е един от двата им отложени. Вторият такъв е с ЦСКА 1948 София. След освобождаването на Георги Дерменджиев Захари Сираков продължава да е начело на Лудогорец, като записа победи над Левски София, Берое Стара Загора и Крумовград, както и два успеха в плейофа на Лига Европа срещу Петрокуб Молдова. Разградчани загубиха точки само при равенството у дома срещу Черно море Варна.

ПОСЛЕДНИТЕ МАЧОВЕ МЕЖДУ ДВАТА ОТБОРА

Лудогорец - Славия 2:3

Славия - Лудогорец 0:2

Лудогорец - Славия 2:1

Славия - Лудогорец 1:2

Лудогорец - Славия 4:1


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К.О.Т.арАК 🐱

    1 4 Отговор
    очаквам ТОТОджийски резултат

    Коментиран от #2

  • 2 Хан Ауспух

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "К.О.Т.арАК 🐱":

    няма какво да очакваш. 4:0 за Лудогорец без да си дават зор изобщо.
  • 3 Последния Софиянец

    0 2 Отговор
    Много Славий им се насъбраха на отбора на ГЕРБ. Тази и следващата седмица За мен не заслужават да представляват България в ЕКТ. Гелосаните да си направят отбор в Бразилия