24 Септември, 2024 06:15 537 0

Ювентус може да вземе Осимен за заместник на Влахович

  • наполи-
  • виктор осимен-
  • ювентус-
  • душан влахович-
  • футбол

Сърбинът се представя колебливо до момента от началото на кампанията, като има само 2 гола, а и като цяло рядко се озовава на добри позиции

Ювентус може да вземе Осимен за заместник на Влахович - 1

В Ювентус може да направят опит да привлекат нападателя на Наполи Виктор Осимен през следващото лято, ако Душан Влахович не успее да повиши драстично показателите си до края на сезона. Сърбинът се представя колебливо до момента от началото на кампанията, като има само 2 гола, а и като цяло рядко се озовава на добри позиции. Това сериозно притеснява шефовете на "старата госпожа", които вече се замислят дали не е време да потърсят по-класен нападател, който да замени Влахович и едно от спряганите имена е това на Осимен, твърди журналистът от "Раи Спортс" Паоло Паганини.

"Ако трябва да сравняваме Влахович с други нападатели като Лаутаро Мартинес или Виктор Осимен, то той е на по-ниско ниво. Може да се каже, че в момента Ювентус не разполага с топ нападател. Затова в клуба вече разглеждат различни варианти и са набелязали две имена. Първото е на Джонатан Дейвид от Лил, чийто договор изтича през лятото на 2025 година и може да бъде взет като свободен агент. Той обаче е канадец и ще заеме място за играч извън ЕС. Другата опция е Осимен. Не е тайна, че той има клауза за откупуване, но нападателят е в отлични отношения със спортния директор на Юве Кристиано Джунтоли, така че това може да помогне за трансфера. Не изключвам през лятото да видим сензационно завръщане на Осимен в Италия", твърди Паганини.

Както е известно, това лято Осимен доста изненадващо се озова под наем в Галатасарай. Договорът му с турския гранд е до лятото, но нигериецът продължава да е собственост на Наполи. Той обаче изглежда няма бъдеще на "Диего Марадона", след като влезе в конфликт с ръководството и с треньора Антонио Конте. Така че евентуален трансфер в Ювентус не е изключен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА