29 Септември, 2024 14:26 419 2

До часове се решава бъдещето на баскетболния Черноморец

  • черноморец-
  • баскетбол-
  • нбл-
  • пари

Тимът може да не стартира в новия сезон в НБЛ

До часове се решава бъдещето на баскетболния Черноморец - 1
Снимка: Официална страница на БК Черноморец във Фейсбук

Отборът на Черноморец се нуждае от истинско чудо, за да стартира сезона в Националната ни баскетболна лига. Бургазлии трябва да изплатят всичките си стари задължения и да получат официално писмено потвърждение, че са го направили от всички играчи и треньори, на които са длъжници от миналия сезон. Крайният срок за това е 17:00 часа на 30 септември (понеделник). В противен случай те ще отпаднат от елита на българския баскетбол за предстоящата кампания, предава Sportal.bg.

Отпадането на "акулите" от сметките за предстоящия сезон обаче ще внесе абсолютен хаос сред всички отбори, тъй като на 1 октомври (вторник), три дни преди старта на първенството, ще трябва да бъде изтеглен нов жребий между останалите 10 отбора.

Припомняме ви, че на 12 септември беше определена програмата с участието на 11 отбора, в която един от клубовете почиваше всеки кръг. Сред тимовете от миналия сезон липсва и този на ЦСКА, който обаче обяви оттеглянето си доста по-рано.

Бургазлии не водят предсезонна подготовка, а проблемите пред тях изглеждат трудно разрешими.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    1 0 Отговор
    Тия стигнаха на моя. Че че дойде един момент, дет требва да си плащате, за да бачкате.
  • 2 да да

    1 0 Отговор
    Тогава този Бургас,да им лапнат целият бахур на два ката!Кмет потурко 0айнарков.....