26 Март, 2014 18:00 867 1

Родни боксьори стават професионалисти

  • пулев-
  • георгиев-
  • генов-
  • бокс

Борис Георгиев и Спас Генов минават към профи ринга

Родни боксьори стават професионалисти - 1
Снимка: БТА

Двама от боксьорите ни вече подписаха професионални договори с Международната федерация (АИБА) - Борис Георгиев и Спас Генов, съобщи вестник "Труд". А останалите двама - Тервел Пулев и Александър Александров, още чакат контрактите си.

"В пълно неведение съм, но продължавам да се готвя с личния си треньор Борислав Бояджиев", каза Тервел пред всекидненика. От родната федерация успокоиха, че забавянето не е фатално, защото първите мачове са през юни.
 
По предложение на централата ни в София ще има работна среща на комисията по профибокс, която да излезе с последни уточнения около предстоящите двубои. Тя ще е по време на световното за младежи (14-24 април).
 
Същевременно Тервел уточни, че по традиция ще подкрепя брат си Кубрат в залата за мача му на 5 април. Съперникът на нашия ас трябва да бъде обявен тези дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ДА СТАВАТ ДА ГИ ВИДИМ
    ТЕРВЕЛ НЕ МИ ХАРЕСА ВЪОБЩЕ НА СТРАНДЖАТА