3 Октомври, 2024 15:44 274 0

Ювентус губи Бремер за дълъг период

  • бремер-
  • контузия-
  • операция-
  • ювентус-
  • шампионската лига

Травмата на играча е сериозна

Ювентус губи Бремер за дълъг период - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Бразилският защитник на Ювентус - Глейсон Бремер наистина е получил много сериозна контузия в мача срещу РБ Лайпциг от Шампионската лига. Прегледите са установили, че играчът ще трябва да се подложи на операния, съобщава "Гадзета дело спорт".

Бразилецът се е явил в поликлиника в Торино с патерици, като не можеше да стъпва на левия си крак.

Потвърдили са се лошите прогнози, че има скъсани връзки на лявото коляно, както и увреден менискус.

Бремер ще се подложи на операция в близките дни, като първите прогнози са, че ще бъде извън игра 6-7 месеца. Това напълно съсипва настоящия му сезон и е мвого лоша новина за треньора Тиаго Мота, който много разчиташе на опитния бранител.

Заедно с Бремер прегледи е преминал и Нико Гонсалес, който бе сменен в 12-ата минута на мача снощи. Аржентинецът има мускулна контузия и ще бъде извън терените между две и три седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА