26 Март, 2014 23:04 860 0

Барса премина и през Селта Виго

  • барселона-
  • селта-
  • неймар-
  • меси

Каталунците записаха класически успех

Барса премина и през Селта Виго - 1
Снимка: БТА/АР
Барселона тресна Селта с 3:0 в среща от 30-ия кръг на испанската Ла Лига, която се състоя на стадион "Ноу Камп". По този начин Барса излезе на върха в класирането поне за два часа, водейки с две точки на столичните Реал и Атлетико.

Шампионите откриха резултата още в шестата минута чрез Неймар, който вкара на празна след паса на Алексис. После Лео Меси добави втори гол за Барса, възползвайки се от чудесното извеждащо подаване на Иниеста.

Селта заигра по-добре след почивката, но в средата на второто полувреме Неймар сложи точка на спора с второто си попадение. С втора асистенция се отличи Алексис.

За втори път този сезон Барселона побеждава Селта с 3:0, постигайки класическа победа и при гостуването си в края на месец октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА