Last news in Fakti

28 Март, 2014 19:07 604 0

ЦСКА опроверга слуховете, че треньор от школата е пребил играч

  • цска-
  • пребит играч-
  • опроверга-
  • иван атанасов-
  • владимир петков

ЦСКА защити наставника на юношите Иван Атанасов, който беше обвинен от играча Владимир Петков и неговия баща

ЦСКА опроверга слуховете, че треньор от школата е пребил играч - 1
Снимка: БТА

ЦСКА опроверга появилите се слухове, че треньор от детско-юношеската школа е пребил футболист по време на тренировка преди два дни.

„ЦСКА проучи в детайли случая. Треньорът на отбора на родените през 1999 година футболисти Иван Атанасов не е удрял  Владимир Петков, който към момента е бил на проби в ЦСКА. Спречкването, което е станало между Петков и вратаря Даниел Наумов по време на тренировката на тима в сряда, е било наблюдавано от свидетели, които потвърдиха думите на Атанасов. На заниманието са присъствали директорът на ДЮШ на Клуба Спас Джевизов и отговорникът по сигурността на стадион „Българска армия” Стефан Прокопов“, написаха „червените“ са официалния си сайт.

„При подобни случаи винаги очаквайте адекватна реакция от страна на ръководството, както и предприемане на съответните мерки до установяване на истината. ЦСКА София вече предприе действия по този случай и следи внимателно невярните твърдения и обвинения, които се появиха в публичното пространство под една или друга форма. Нашият Клуб пое по нов път и няма да допусне да бъде обект на провокации, целенасочени атаки и скалъпени обвинения“, се казва още в съобщението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА