Last news in Fakti

31 Март, 2014 12:30 914 0

Строежът на новия национален стадион - през 2015г.

  • национален стадион-
  • стефанов-
  • славия-
  • строеж-
  • бфс

Това обяви президентът на Славия Венци Стефанов

Строежът на новия национален стадион - през 2015г. - 1
Снимка: БТА
Националният стадион ще се строи от началото на следващата година, съобщи президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Според него именно на новото съоръжение в "Овча купел" ще играе след няколко сезона мачовете си националният ни отбор.
 
"Почти всичко е уговорено с БФС. Багерите в "Бояна" копаят. Предполагам, че новата база ще бъде готова за 1 година. Тези бабички, които крещят в Бояна, предполагам, че те не са лицето на България", коментира Стефанов, цитиран от "24 часа".
 
Босът на "белите" призна, че се надява, че следващия сезон отборът ще влезе в топ 5 с помощта на няколко нови попълнения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА