18 Октомври, 2024 17:09 667 8

Любослав Пенев: Оставям добре подготвен тим в прогрес

  • любослав пенев-
  • локомотив пловдив

Момчета, вярвайте в себе си и не спирайте да се отнасяте по най-добрия начин към своите задължения, обърна се към доскорошните си играчи от Локо Пловдив легендарният нападател

Любослав Пенев: Оставям добре подготвен тим в прогрес - 1
Снимка: YouTube

Треньорът Любослав Пенев благодари на футболистите на Локомотив (Пловдив) за съвместната работа и пожела успех на отбора и на феновете с изявление до БТА.

Пенев застана начело на "железничарите" преди началото на настоящия сезон, но преди седмица от клуба обявиха, че започват преговори за прекратяване на договора му, а за временен наставник беше назначен Христо Златински.

"Първо искам да благодаря на всички футболисти на Локомотив (Пловдив) за съвместната ни работа и всеотдайно отношение, на капитаните Димитър Илиев и Мартин Луков за професионалната работа и примера, както в съблекалнята, така и на терена.

Оставям тима много добре подготвен и в прогрес, както това ясно се видя в последния мач срещу Лудогорец.

Дано новите треньори да успеят да развиват правилно играчите и победите отново да се върнат на "Лаута". Млад отбор е Локомотив, с талантливи играчи и голямо бъдеще. Нужно е да бъдат подкрепяни индивидуално и колективно. Трябва време и търпение, за да се постигнат очакваните резултати.

Огромно благодаря на феновете, които всеки мач подкрепяха отбора и треньорския щаб.

Успех в следващите мачове на Локомотив (Пловдив)! Момчета, вярвайте в себе си и не спирайте да се отнасяте по най-добрия начин към своите задължения", се казва в изявлението на Пенев до БТА.

Локомотив (Пловдив) е десети в класирането на Първа лига с 12 точки след 11 изиграни мача, а тази вечер гостува от 19:30 часа на Ботев (Враца) в дебюта на Златински на кормилото на отбора.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо

    4 0 Отговор
    Майко мила...
  • 2 А бе

    6 1 Отговор
    Чичовото ,супа сготви ли им
  • 3 Алилуя

    7 1 Отговор
    Най после Локо Пловдив се отърва от този некадърник с две лев ръце и два леви крака.
  • 4 Факт

    5 1 Отговор
    Тоя все оставя добре подготвени тимове ама от всякъде го гонят ! Добър футболист - слаб треньор !
  • 5 Чичовото

    1 1 Отговор
    Оставяш си едното мъ...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 кУмУнист

    4 1 Отговор
    Страшен отбор остава, на ръба на изпадането. Тоя пак го уволниха, този уж треньор се задържа по малко на работа от тинейджър на касата в Лидл. Абсолютно посредствен треньор, да не кажа и некадърен, също като синчето му, което мъкне като непрани гащи с него във всеки отбор на който става треньор, че иначе ще рита в 3та лига за кренвирш и лютеница.
  • 8 Ерсте банк

    0 0 Отговор
    Само като четох за изявите му и защо в Пловдив са бесни 🤣🤣🤣. Търсили го в сауната да даде списък със стартовия състав 😂😂😂😂

    Дали е некадърност или тотално не му пука - не мога да кажа! Обаче да се прави на звезда като треньор и да няма резултати - това е безобразие!