Last news in Fakti

3 Април, 2014 16:38 1 088 0

Футболистите на Локомотив Пловдив обявиха бойкот

  • локомотив пловдив-
  • бойкот-
  • отбор

Играчите отказали да участват в сутрешната тренировка на отбора

Футболистите на Локомотив Пловдив обявиха бойкот - 1
Снимка: БТА

Кризата в Локомотив - Пловдив става все по-тежка. Преди тегленето на жребия за полуфиналните мачове от турнира за Купата на България, футболистите от представителния отбор са обявили бойкот, съобщи "Марица.бг".

На сутрешната тренировка днес, играчите излезли на терена, направили една обиколка, след което се прибрали в съблекалните. Директорите Методи Стойнев и Диян Станев направили опит да ги разубедят, но те били непреклонни в решението си. Футболистите дори заплашили шефовете си, че ако не получат дължимите им пари, няма да играят срещу Лудогорец, тази събота.

Играчите на чернобелите не са получили последните си две заплати. Някои от тях са в особено тежко положение, тъй като живеят на квартири, парите за наемите на които, не са им били преведени, като в момента хазяите са ги заплашили с изгонване.

На пресконференцията след тегленето на жребия, пък почетният президент на клуба - Христо Бонев заяви, че бъдещето на Локомотив към този момент е неясно и, че никой няма връзка със собственика Константин Динев. Според "Марица.бг" веднага след края на тренировката, Методи Стойнев и Диян Стойнев са отишли на спешна среща със собственика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА