28 Октомври, 2024 22:31 590 0

Бойкотиращият Реал Мадрид бе избран за "Клуб на годината"

  • реал мадрид-
  • клуб на годината-
  • 2024-
  • златната топка-
  • клуба-
  • церемонията

Никой представител на отбора не се появи да вземе наградата, тъй като никой от "белия балет" не пристигна на церемонията

Бойкотиращият Реал Мадрид бе избран за "Клуб на годината" - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Отборът на Реал Мадрид бе обявен за "Клуб на годината". Това се случи по време на церемонията "Златна топка" за 2024 г.

Постижението обаче бе помрачено от факта, че никой представител на отбора не се появи да вземе наградата, тъй като никой от "белия балет" не пристигна на церемонията заради скандала, който се оформи в последните часове около сензационните информации, че Винисиус Жуниор няма да получи голямата награда. Новият фаворит е Родриго Ернандес-Родри от Манчестър Сити.

Иначе "кралете" напълно заслужено получават отличието, тъй като те спечелиха всичко възможно този сезон - Суперкупата на Испания, Ла Лига, Шампионската лига и Суперкупата на Европа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА